Skip to main content
verhuur voorwaarden

Bankje roestbruin


Prijs: €80

Dit prachtige velvet roestbruine bankje is prachtig bij veel soorten bloemen. Maar komt het mooiste tot zijn recht met een tintje rood, of de toffee rozen.

En vooral heel gaaf in het najaar/ herfst.

Stel een vraag over “Bank roestbruin”

  Dit zeggen bruidsparen:

  • Marieke & Bas

   Wat is Marit een Topper!

   Voorafgaand en tijdens onze bruiloft hebben wij heel fijn contact gehad met Marit. Marit heeft echt de tijd voor ons en onze ideeën genomen . Ze is ontzettend vriendelijk en meedenkend, zit vol ideeën en de energie om ze uit te voeren. Het bloemwerk op onze bruiloft was prachtig en paste perfect in de hele setting. Haar bloemwerk heeft heel veel bijgedragen aan de hele ambiance. De bloemen van Marit waren écht een aanvulling op onze dag!

  • Maaike & Robbert

   Super originele ideeën!
   Marit is een fijn mens. Het klikte meteen. Ze weet je wensen heel goed te vertalen in prachtige bloem kunstwerken. Ze heeft leuke, originele ideeën en denkt graag met je mee in de bloemstyling van je locatie. Wij en onze gasten vonden onze bloemstukken, boeket en corsages prachtig. Mocht je nog twijfelen, niet doen. Gewoon een afspraak maken met deze vakvrouw, die enkel met verse, kwaliteit bloemen werkt.
  • Sanne & Koen

   Tot in de kleinste details

   Dank je wel Marit, voor je prachtige bloemen op onze trouwdag. Heel fijn hoe je met ons hebt meegedacht en we hebben erg genoten van alle mooie bloemen en kleuren. Tot in de kleinste details zoals de deurbloemen, bloemen voor in het haar en servetbloemen. Je creativiteit en kleurgebruik, mooie speelse boeketten en exclusieve bloemen werden door iedereen bijzonder gewaardeerd. Liefs, Sanne en Koen

  • Anke & Willem-Jan

   Wat is Marit een Topper!

   Marit heeft op onze bruiloft alle bloemen verzorgd. Wat zag het er prachtig uit. Haar bloemen voegde zoveel toe. Sfeer maar ook veel liefde. Je ziet dat ze haar passie erin heeft gestopt. Je ziet dit ook terug op de trouwfoto's. Geen seconde spijt van Marit haar diensten en beveel haar aan aan iedereen. Je zal geen spijt krijgen. We hebben verteld wat we mooi vinden en wat niet en ze heeft alles perfect naar wens verzorgd.

  • Jaap & Hannah

   Helemaal geweldig!
   Wauw wauw wauw! De bloemen van Marit (Floral Dreams), helemaal geweldig!! Een hele vakkundige, enthousiaste, creatieve dame die continu met je mee denkt en je van geweldig advies geeft over de mogelijkheden! Wij zouden haar 200% aanbevelen, ze is de beste!
  • Lisette & Bart

   Net een sprookje!

   Marit is echt een vakvrouw.  Ze denkt goed met je mee met wat er allemaal mogelijk is en wat mooi bij elkaar staat. De ceremonie was prachtig aangekleed met grote bloemstukken. Haar werk maakte onze builoft écht af, veel gasten vonden het net een sprookje. Alles klopte bij elkaar! Je gaat zeker nog heel veel bruidsparen ontzettend blij maken met jou prachtige werk. Wij raden Floraldreams aan iedereen aan, echt een grote toevoeging voor je bruiloft!

  • Nancy & Michael

   Geen woorden voor
   Marit is heel professioneel, creatief, en denkt heel goed mee. Marit ziet het plaatje meteen voor zich. Het is overduidelijk dat ze erg van haar werk houdt, het resultaat mocht er echt wezen! Wat zag het er allemaal prachtig uit. Alles was prachtig, we hadden er geen woorden voor. Behalve het resultaat was het ook een fijne samenwerking. Marit bedankt, je bent echt een kunstenaar en levert fantastisch werk!
  • Adrina & Reiner

   Beyond our expectation
   We were so happy and lucky that we chose the super talented Marit to take care of the decorations. Her work was perfection, and everything was just like what we had in mind. We didn't have any specific request about the flowers but Marit knew how to create something way beyond our expectation! Also, You've got so many compliments from the guests! Many many thanks Marit for making our wedding day beautiful :) Best wishes, Reiner & Adrina
  • Eefje & Wouter

   Mooi en liefdevol

   Marit heeft onze bruiloft kleur gegeven! Vooraf hebben we een leuk gesprek gehad. Marit is spontaan, denkt mee en luistert goed naar wat je wel en niet mooi vindt. Wij wilden veel kleur, en dat hebben we gekregen. De gasten raakten niet uitgepraat over hoe mooi het was aangekleed. We hadden een houten prieel, deze was over de breedte bekleed met de mooiste bloemen. Dit maakte het geheel ontzettend vrolijk, mooi en liefdevol.

   Floraldreams

   De Schrijnwerker 1
   1851 PV Heiloo 


   Tel: 06 48 20 99 50
   Mail: info@floraldreams.nl


   KvK: 69457115
   IBAN: NL39 RABO 0322 3838 97