By Marit

BY MARIT

Bruidsbloemen, Rouwbloemen, Evenementen

Toen ik klein was plukte ik vaak bloemen voor thuis of voor buren, hier is mijn passie voor bloemen ontstaan. Alhoewel ik daar op dat moment natuurlijk nog niet mee bezig was. Deze interesse heeft zich tijdens de middelbare school ontplooid tijdens het vak Bloem. Ik heb dit vak altijd met veel plezier gedaan en ben na de Middelbare school de opleiding Bloem & Design gaan volgen.Tijdens deze opleiding heb ik veel stages gelopen, en heb ik mijn eigen stijl en passie voor bloemen ontwikkeld.

Na en tijdens mijn vakopleiding ben ik eerst werkzaam geweest in verschillende bloemenwinkels, ik heb stage gelopen in het zuiden van Nederland waar 1 van de mooiste bloemenwinkels/ eventbloemist van Nederland zit genaamd Oogenlust. Hier heb ik fantastisch veel geleerd, toch ben ik doorgegaan om mijn eigen passie verder te ontwikkelen. Ik ben gaan werken bij een bedrijf waar ik het ‘wedding season’ leerde kennen, hier ben ik een aantal jaar werkzaam geweest. We hebben toen zelfs de Dutch Wedding Awards gewonnen. Ook heb ik gedurende die periode gewerkt in een vooraanstaande bloemenwinkel in Amsterdam en heb de top van de bloemenbranche verder ontdekt, hier is mijn passie voor rouwbloemwerk ontstaan.
Door al deze ervaringen is Floraldreams by Marit geboren, met als specialisaties Bruidsbloemwerk & Rouwbloemwerk. Bruiloften en Uitvaarten zijn het dankbaarste uit het bloemenvak, vind ik. Geweldig om mijn klanten altijd te verassen met mijn bloemwerk.

Bloemist Noord Holland

Regio Alkmaar

Ik werk dus al een hele tijd in de bloemen waardoor ik alle fijne kneepjes van het vak door en door ken. Ik wil mijn passie voor bloemen heel graag met jullie delen. Mijn inkoop doe ik door middel van mijn gevoel. Ik koop wat ik mooi vind, hierdoor sta ik altijd achter alles wat ik maak. Ik wil elke bloem eerst zien, voelen en ruiken. Door mijn vele contacten met bloemkwekers heb ik altijd de mooiste en de verste bloemen. Dit is dan ook zeker mijn onderscheidend vermogen, ik bied jullie op deze manier de exclusiefste kant van het bloemenvak. In alle seizoenen is mijn bloemwerk kleurrijk met een magische sfeer, soms is dit een uitdaging. Dat is juist wat mijn vak zo leuk maakt!
Ik ben werkzaam in de regio Noord- Holland, hier in de buurt zit geen bloemist die op locatie werkt, zoals ik dat doe. Ik heb geen winkel en daardoor ben ik flexibel, ik kom naar jullie toe om het bloemwerk met veel liefde en passie voor mijn vak te bespreken en hierdoor kan ik jullie bloemwerk tot in detail verzorgen.
Ik kijk ernaar uit om wat van jullie te horen!

Ons team

Een team met bloemisten in hart en nieren!

Marit van Deventer

Eigenaresse

Marit is het gezicht achter Floraldreams. Ze voert de gesprekken met de klanten, maakt het bloemwerk, stuurt de offertes/facturen. Marit zullen jullie dus zeker tegenkomen! Marit bezoekt de partners waar we veel mee samenwerken en zo behouden wij onze exclusiviteit.